Impotencia!

Tisztelt dr Úr/ nő a problémám nagyon kellemetlen ugyan de már nem tudok mit tenni! kb fél egy éve eszre vettem magamon hogy nem kívánom a szexet és ezt mutatja a szervezetem is mert nem működök normálisan tehát nem tudom fent tartani a merevedésem soha! működik egy 3-4 percet és ennyi nincs tovább elmentem orvoshoz /urológushoz/ aki hormon vizsgálatokat végeztetett ami után kiderült hogy a prolaktin hormonom eltér magasabb pontosabban 22 ng/ml erre azt javasolta hogy próbáljam kis a Viagrát biztos valami lelki gond és ezért van hát én kipróbáltam de ez sem segített és vegyem fel a kapcsolatot egy endokrinológussal a kapcsolatot de ne számítsak nagy kezelésre csak az a baj hogy időpontot nem tudok kérni mert nincs annyian vannak! na most a kérdésem okozhatja e ez az eltérés ezt a problémát es ha igen mit tudok ez ellen tenni? vannak még megoldásra váró gondjaim amire senki semmilyen orvos nem tudja a választ pl borzasztóan izzadékony vagyok fölég ez nyáron látványos tokától bokáig tiszta viz vagyok ilyenkor télen csak akkor ha erös fizikai munkát végzek de ez ilyenkor is télen olyan mértékű hogy ömlik a fejemről a viz és csak a fejemről És mindig ugy érzem hogy meleg a fejem a bőröm plusz fáradékony vagyok de ezzel még megbirkóznék ha legalább arra megoldást találnék hogy a szexuális életem rendbe jöjjön uii nem vagyok cukros nézték a pajzsmirigyemet is de ott sem találtak eltérés bajt ezt többször is vizsgálták gépekkel is vérvétellel is csak annyit mondtak kicsit göbös de nem kell vele foglalkozzak! válaszát elöre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza prolaktin témában

Tisztelt kérdező!

Önnél érdemes lenne valóban az endokrinológiai vizsgálat, ahol a nemi és pajzsmirigy hormon szinteken kívül az agyalapi mirigy egyéb hormonjainak mérésere is sok kerülhetne. Pl. a növekedési hormon esetleges túltermelődésének kizárására. Ez is okozhat fokozott izzadást és mérsékelt prolactin emelkedést, aminek révén szexuális funkciózavar jelentkezhet. Ennek persze vannak más tünetei is, tehát a személyes vizsgálat elengedhetetlen.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2013. december 18., 09:34; Megválaszolva: 2013. december 22., 09:07
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Tejszerű csepp a mellbimbón
Tisztelt Doktornő! 21 éves lány vagyok, sosem voltam terhes, 1-1, 5 hónapja viszont azt vettem észre, hogy ha napi párszor megnyomom a mellbimbóm...
prolaktin hormon
Tisztelt Dr.Nő/Úr A kérdésem az lenne hogy 1162-es prolaktin értékre javasolnak gyógyszer szedést vagy nem? (bromociptin) 8 éve rendszeresen...
Magas prolaktin szint - táplálkozás
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy egészségesen élő, fiatal nő vagyok, akinél 1, 5 hónappal ezelőtt a nőgyógyász által kért hormonvizsgálat...
Magas Prolaktin színt férfiaknál?
Tisztelt Doktor nő/úr! Vérvétel során megállapították, hogy a Prolaktin szintem magasabb mint a normális. (637 mIU/L) A vérvétel stresszes volt...