Pajzsmirigy alulműködésből túlműködés?

Tisztelt Doktor úr/Doktornő! 26 éve nő vagyok, nagyjából 2 hónapja van pajzsmirigy alulműködésem, amire Letrox50et kell szednem, napi egy szemet. 3 hete rosszul érzem magam: remegés, gyengeség, szédülés, homályos látás, magas pulzus. Ma voltam a háziorvosomnál, aki szerint túlműködésbe csapott át a dolog és azt mondta hagyjam abba a gyógyszer szedését. Szerdán lesz ellenőrző laborvizsgálat, akkor pontosabbat tudok, de vszínűleg igaz, hogy túlműködés lett belőle. A kérdésem az, hogy mikor szűnnek meg ezek a nagyon rossz tünetek, főleg a remegés meg a szédülés, ha abbahagytam a gyógyszert.?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigyprobléma témában

Tisztelt kérdező!

Pár nap alatt javulni kell, ha csak a magas gyógyszerszint az ok. Ha valódi túlműködés is áll a háttérben, akkor kapnia kell hormonképzést gátló gyógyszert is. Keressen fel endokrinológust!

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. október 29., 12:07; Megválaszolva: 2012. október 29., 21:06
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigybetegség
Tisztelt Doktor Nő! Férjem pajzsmirigybetegsége miatt szeretném a tanácsát kérni. 2012. júliusában derült ki a pajzsmirigytúlműködése, az...
Pajzsmirígy elváltozás
Tisztelt Orvosszakértő! Nem régen azért küldtek kivizsgálásra, mert nagyon fájt napokig a fejem. Az egyik vizsgálat megállapította, hogy valamilyen...
pajzsmirigy
Kedves Doktornő/ Doktor Úr! A laboreredményem alapján a GGT szintem kifejezetten alacsony, a TSH szintem pedig háromszorosa a normál érték felső...
Pajzsmirigy alulműködés esetén...
Kedves Doktornő/Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy nemrég -2 hónapja- vérkép vizsgálaton voltam, ahol az alábbi értékek tértek...