• L-Thyroxin váltott szedése!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Az lenne a problémám, hogy eddig 1héttel ezelőtt is még váltottan szedtem az L-Thyroxin gyógyszert egyik nap 50 mikrogramm a másik nap 25 mikrogramm.Hogy a szokásos labor vizsgálatokkal együtt vér+vizelet levették de hogy 2hónap után tsh+ft4-eket is és a a friss eredmény a következő:TSH:0.01 FT4:1.39, hogy az orvos akinél most voltam mondta, hogy maradhat a 25, hogy nem e fogok hízni vagy ilyesmi hogy marad a 25 mikrogramm csak.mert hogy most 2 hónap után lett levéve a szokásos labor vizsgálatokkal együtt.Várom mielőbbi megtisztelő válaszát levelemre.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Véleményem szerint, elegendő önnek a napi 25 mikrogramm L-thyroxin. Nem fog hízni a gyógyszercsökkentéstől.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. február 09., 17:16; Megválaszolva: 2012. február 10., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: