• Polip?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR úr/nő A napokban voltam ultrahang vizsgálaton és Cholesterolpolyposis cholecystae -t találtak ami 4mm -es A kérdésem az lenne hogy honnan tudják hogy az epémen lévő polip jóindulatú ,egy ultrahang vizsgálat alapján? És hogy milyen következményekkel járhat a polip növekedése és mikor legyen esedékes egy újabb UH vizsgálat kérése?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a epehólyag polip témában

        Kedves Kérdező! A fenti kórkép jellegzetes UH-képet ad, ezért tudják, hogy jóindulatú. A 4 mm-es nagyon kicsi, ha nem növekszik, akkor teendőt nem igényel, 1 év múlva érdemes kontrollálni.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 18:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 07:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés