Szedhet-e lactoprotectet vastagbélgyulladásos chron beteg?

Üdvözlöm! 22 éve vagyok beteg vastagbélgyulladssal kezdtem és most chron lettem.Gyógyszereim Entocort 3mg.Quamatel, Rivotril és a többi tünet csökkentő(láz, hányás, izületigyulladás)Műtött sipolyom is van a végbéltől 2 cm-re ami folyamatosan levedzik, tisztul. Az lenne a kérdésem, hogy a szakorvosom probiotikum szedését is javasolta,, megvettem a lactoprotectet, de átolvastam a beteg tájékoztatót és kicsit megrémültem.Szedhetem én? Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a probiotikum témában

A lactoprotect leírásában tényleg szerepel kontraindikációként a bélgyulladás. Így nem javasolható, azonban a Progastro825, mint pre- és probiotikum használható, sőt ajánlható is gyulladásos bélbetegségekben.

Kérdés: 2011. február 12., 10:23; Megválaszolva: 2011. február 14., 17:20
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés