Alhasi fájdalom

Tisztelt WEBBeteg! Agusztus óta szenvedek alhasi fájdalomtól. Előszőr jobb oldalt jelentkezett erősen a fájdalom. Kórházba kerültem, megállapították hogy nem vakbél. Nem ehettem 2 napig. Az alhasi fajdalmam megszűnt és haza engedtek. Pár nap múlva ismét visszatért a fájdalom de bal oldalt és azóta is azon az oldalon fáj. Kb 5ször voltam nőgyógyásznál nem találtak semmit. Utána gasztroenterológián felírtak egy gyógyszert amitól javult a fájdalom de nem szűnt meg. Irritábilis bélszindrómára gyanakodtak. Megint szedem a gyógyszert de nem enyhül a fájdalo. A párommal nem tudok szeretkezni mert eleinte az alhasam és a végbél tájon fájt közben, most pedig már a behatolás is fáj. Kétségbe vagyok esve. Nem tudom mi lehet. A vérkép se mutatott ki semmit. Előre is köszönöm válaszuk.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza irritábilis bél szindróma témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben minden szervi okot kizártak, valóban IBS-re kell gondolnunk. Ennek kezelése az életmódváltás, ennek részeként a rendszeres testmozgás, kímélő étkezés, panaszt okozó ételek kerülése. Fogyasszon bőven folyadékot, probiotikumot, kerülje a sresszt.Dicetel szedése jó hatású lehet.

Kérdés: 2011. február 08., 20:40; Megválaszolva: 2011. február 10., 16:20
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett