Jobb oldali hasi fájdalom és gyakori hasmenés

Tavaly a nőgyógyász megállapította, h PCO szindromám van! Azóta gyakran előfordul, h fáj a hasam és ez mindig a jobb oldalon jelentkezik, valamint sűrűn előjön hasmenés is! A nőgyógyász szerint a kettőnek semmi köze egymáshoz! Azt szeretném megkérdezni, h mitől lehet a hasmenés, hasi fájdalom és a székrekedés? Gondoltam arra is, h a stressztől, mert suli időszakban és, ha vhova mennem kell akkor szinte mindig előjön valamelyik tünet! Előfordult már olyan is, h hánynom is kellet, ilyenkor mindig citromsárgát hánytam! A stressztől lehet vagy vmilyen betegség állhat az egész mögött? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek leggyakoribb oka a stressz. Sajátítson el stressz kezelési technikát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, egyen több növényi rostot. Problémáját nem gyógyszeresen kell orvosolni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 23., 21:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 17:09
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia