Hasi fájdalom köldök feletti részen

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy milyen betegségre utalhatnak a következő tünetek: A hasam ma egésznap fájt, a hasam közepén (köldök felett)5 percenként visszatérő görcsös fájdalom jelentkezik. Annyira fáj amikor el kezd görcsölni teljes mértékben összerándul a testem. Hasmenésem konkrétan nincs, súrúbben járok wcre de nem hasmenés jellegű. Köszönettel. Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

Kedves Andrea! Akár táplálkozási hiba, emésztőszervi, nőgyógyászati betegség is okozhatja, konkrét betegségre nem utalnak a panaszok. Egyelőre vezessen táplálkozási naplót, bőven fogyasszon folyadékot, kímélő ételeket egyen, kerülje a stresszt. A naplóból a panaszt okozó ételekre fény derülhet, ezeket kerülje.Ha panasza fokozódik, esetleg láz, kiütés, kifejezett hasmenés, stb jelentkezik, vagy a leírtak betartása mellett 1-2 hét után sem javul, keresse fel háziorvosát.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 07., 22:18; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 11:34
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés
Szülés utáni székelési probléma
Emésztési zavar
Vastagbélrák mennyire...