• Esterin tabletta szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        Magas a koleszterinem ( 7 körül) és a pulzusom is hosszú évek óta szapora. sok káros mellékhetásról hallottam a koleszetrin csökkentő gyógyszerekre vonatkozóan. Nekem most a Torcacard 10 mg tablettát írták fel.

        Szívesebben szednék gyógynövény készítményt.

        Érdeklődéssel olvastam az Esterin készítmény jótékony hatásáról.

         
        A kérdésem az lenne, hogy epehólyagomat eltávolították, de emésztési problémáim (puffadás stb.) ma is fennállnak.
         
        Olvastam, hogy epe-kiválasztási zavar, felszívódási zavarok esetén nem javasolt a szedése.
         

        Kérem, szíves visszajelzésüket az én esetemre vonatkozóan.

        Köszönöm.

         Erzsébet

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterin témában

        Kedves Erzsébet!

        Az ön esetében nem javasolt az Eszterin alkalmazása az emésztőszervi panaszok miatt, szedje a vényre kapható koleszterinszint-csökkentő gyógyszert, ha bármi mellékhatást tapasztal, beszéljen orvosával.E mellett természtesen diéta is javasolt.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-18 13:15:31; Megválaszolva: 2010. május 18., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés