Lacto Seven

Tisztelt Dr. Úr! Elnézését kérem, hogy ismételten zaklatom, de lenne két újabb kérdésem! 1. A gyomor-bélhurutra egy héttel ezelőtt vettem egy doboz Lacto Seven nevezetű készítményt. Azt most abbahagytam, mert két napig béltisztítókúrát tettem Aktív árpacsírával! Most, hogy kezdek helyrejönni, ezt a bizonyos Lacto Seven-t nem igen szeretném, ha kárbamenne, és az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy ezt a készítményt lehet-e a hétköznapokban is szedni függetlenül attól, hogy az ember helyrejött? 2. Ugyanakkor egy olyan kérdésem is lenne, hogy a hasi görcsöm még nem teljesen múlt el. Ezt úgy értem, hogy ha otthon vagyok abszolút semmi ilyen tünetem nincsen, viszont a munkahelyem rendszerességgel érzem! Okozhatta-e esetleg ezt a gyomor-bélhurutot idegesség vagy maga az idegességtől, stressztől van a hasi görcsöm és igazából a két problémának nincs köze egymáshoz? A válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Joan

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza probiotikum témában

Kedves Kérdező!

A Lacto Seven-t és az egyéb probiotikumokat használhatja nyugodtan panaszmentes periodusban is. A bélhurutból való teljes gyógyulás több hetet vehet igénybe, és viszonylag típusos panasz az, hogy stressz esetén hasi görcsök illetve lágy széklet jelentkezzen.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 25., 22:22; Megválaszolva: 2009. július 25., 22:22
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...