• Gyomorfekély sürgősségi ellátása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

        Édesanyámról lenne szó.Kb 2 hónapja gyomorfekély betegsége van.Tiszafürediek vagyunk és itt is vizsgálja két orvos meg debrecenben is.Karcagon gyomortükrözésen vett részt és megállapították ezt a betegséget. Azóta nem tud aludni, seznved ésnem bír kiegyenesedni.Július 15-re van időpontja a Debreceni kórházba, de nem bírja szenved és valamit kellene csinálni sürgősen.Olvastam a "webbetegen" amit a betegségről írnak és elszeretzném azt kerülni, hogy vérzés és stb. legyen. Most kéne lépni.

        Mit tegyek? Hova és kihez forduljak?

        Várom válaszukat!

        Hauke Norbert [email protected] 06/30/288-1823

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfekély témában

        Kedves Norbert!

        Megfelelő kezelés mellett a gyomorfekélynek 6 hét alatt gyógyulnia kell, illetve ennyi idő elteltével már indokolt a kontroll gyomorvizsgálat is. Gyomorfekély esetén biopsziás mintavétel is kötelező. A terápia mellett pár napon belül javulást kell tapasztalni, ellenkező esetben felmerül. hogy a panaszokat nem csak a gyomorfekély okozza. Ha ilyen erős, folyamatos panasza van, az illetékes sürgősségi osztály felkeresése indokolt.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-09 08:39:15; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!