• Két oldalt hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        21 éves fiú vagyok. Nem túl régóta, úgy 2 hete jelentkeztek hasi fájdalmaim. Nem is pontosan a has, inkább két oldalt, a köldököm magasságában. Ha behúzom a hasam, vagy ha nagy levegőt veszek, feszül és eléggé tud fájni. Inkább nyomásra érzékeny, ha jól eltalálom azt a pontot, akkor nagyon tud fájni. Voltam hasi ultrahangon néhány napja, ott nem említettek semmi láthatót, kis fokú lépmegnagyobbodásom van, de ez nem bordaívnél, hanem annál lejjebb fáj. Háziorvosom azt mondta, ott nincs semmi és ezért nem is tud mire gondolni, szte izomgyulladás. De szimmetrikusan mind a két oldalt tud így fájni? Esetleg lehet ennek köze a veséhez? testépítést nemrég hagytam abba, kreatint szedtem mellé, 3 hónapja a kreatin-kináz a véremben 1180 volt, 1 hete pedig 360. azóta nem szedek semmilyen táplálékkiegészítőt.

         

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kreatin-kináz emelkedést egyértelműen a kreatin-szedés és a fokozott izommunka eredményezte, aggodalomra nem ad okot. A leírt fájdalom tényleg lehet izomhúzódás eredménye. Ha így van, fizikai kímélet mellett a panasznak 1 hét alatt szűnnie kell. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 09:50:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.