Mi okozhatja ezeket a gyomor panaszokat?

Tisztelt Doktornő! Olyan problémám van, hogy a gyomrom már egy jó ideje nem túl jó. Olyan panaszaim vannak, hogy bármilyen étel elfogyasztása után 1-2 óra után érzem mintha elkezdene mozogni a gyomrom/belem, majd ilyen kis böffentés és szellentés jelentkezik, de ilyen nagyon enyhe , ezzel együtt ilyen erős szédülés , rossz közérzet is jön , ami úgy fél óra - 1 óra hosszúságban tart. Van , hogy mikor elmegyek reggel WC re, utána is előjön ez a szédülés , rossz közérzettel. Mondták nekem, hogy SIBO is lehet, de nincs fájdalom, görcs , csak ezek a problémák , illetve eddig 3 különböz alkalommal vettem észre , hogy volt mikor emésztetlenül jött ki az étel egy része (barna rizs, tojás, krumpli) . Gluténérzékenységi vizsgálaton voltam, ami pozitív lett, de már több mint egy hónapja gluténmentes diétát folytatok, de egy kicsit se javult az állapotom . Voltam laborvizsgálaton, az hibátlan, hasi UH hang is hibátlan, koponya MR is hibátlan . Milyen vizsgálatra lenne érdemes elmenni, hogy kiderüljön mi lehet a baj, vagy mi okozhat ilyen tüneteket? Covidos voltam március közepén , enyhe lefolyású , orrdugulás/orrfolyás. Választ előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza SIBO témában

Kedves Kérdező! Laktózintolerancia teszt, kifújásos, ahol igen, kiderül SIBO is, mert ez az első. Ha nem akkor gastroenterológia, IBD irányában.

Kérdés: 2021. június 01., 12:07; Megválaszolva: 2021. június 02., 08:17
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Laktulóz hidrogén kilégzési teszt
Sibo,Gyomorgyulladas
Tisztelt Doktor ur! Januarban vagy a covidtol vagy mert ettem ket romlott szendvicset megint sibos lettem.Egyszer mar voltam de helyre jottem.Most kaptam ra 1...
Betegségről
Maldigestios teszt
Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten már írtam,hogy a maldigestios tesztem 1900%os lett. Első napon a cukrom terhelték 75gramm cukorral a második nap...