• FÁjdalmak a végbélnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Végbelemnél erős fájdalmam van szúrós és görcsös. Hasmenésem van, székletem mintha nyálkás volna barna és sötétebb barna.Székletemben és vizeletemben vért nem látok szabad szemmel.Prosztatafelől is fájdalmat érzek vizelésem gyengébb nem csíp nem véres.Közérzetem rossz ami főleg végbéltájéki fájdalmamból adódik.Panaszaim 4 hete tartósak háziorvos antibiotikumot hajlandó felírni de nem igazán segített.Hasmenés rendszeres, reggelente székletürítési ingerre kelek melyet nem tudok egyszerre megfelelően üríteni ezért többször kell mennem reggel.Végbélrák vagy esetleg vastagbélrák lehet? Válaszát előre köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a végbéltáji fájdalom témában

        Miért szedi a salazopyrin-t? Mert a tünetek leginkább gyulladásos bélbetegségre utalnak (colitis ulcerosa). A rosszindulatú folyamat lehetősége csak endoscopos vizsgálattal zárható ki, így ennek elvégzése mindenképp szükséges (ráadásul korrekt diagnózishoz is ezze l juthatunk).


        Kérdés: 2020. május 22., 17:45; Megválaszolva: 2020. május 24., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.