Gyomor és fejfájás

T.Doktor Úr! Pár hete iszonytos puffadás,telítettség érzés,felhasi fájdalom miatt írtam.Gyomor motilitást fokozó gyógyszert javasolt,hadználom is a Cerucalt ha nagyon muszáj.Viszont azóta a tüneteimhez még hozzájött az hogy evés után (néha már közben is) elkezd fájni a fejem, kétoldalt,a halántéknál tompán nyom.A gyomorszájamnál is szúr,de savat nem érzek, nem böfögök.A hasi diszkomfortérzés folyamatosan megvan.Kutyorog a hasam.Székrekedésem van.Már alig merek enni.A CRPm 1,7 pedig 0,8 nál eddig soha nem volt több. Ajánl- e Doktor Úr valami vizsgálatot,diétát,gyógyszert?Eléggé el vagyok keseredve már arra is gondoltsm hogy nincs-e áteresztő bél problémám?Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a gyomor- és fejfájás témában

Érdemes lehet lisztérzékenység illetve étel-alllergia irányába vizsgálódni, előbbi elég szerteágazó panaszokat képes okozni. A fejfájás esetleg hisztamin-intolerancia jele is lehet (ez is vérvétel útján mutatható ki).

Kérdés: 2020. május 17., 15:45; Megválaszolva: 2020. május 19., 09:45
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia
Műtét utáni hasmenés