• aranyeres vérzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr!Egy elég kellemetlen problémával fordulok Önökhöz. Kb .egy féléve szenveddk aranyeres panaszoktól,hol jobb,hol rosszabb. Az utóbbi időben,volt már szúró,viszkető,vérző . Viszont most kb. a 2.alkalommsl azt vettem észre,hogy a szèklet simán kijön,nem kell erőlködnöm,viszont olyan a wc csesze belul,mintha szétspriccelt volna a vér,illetve a víz is élénkpiros,a széklet oldalán pedig,direkt megnéztem,egy vércsík volt.,Mi lehet ez?Kiicsit ijesztő. Tisztelettel:M

        Dr. Plósz János válasza a aranyeresség témában

        Az ilyen típusú vérzés oka valószínűséggel belső aranyeresség. Emiatt érdemes legalább egy rectoscopos (végbéltükrözéses) vizsgálatot végeztetni. Ha konzervatív terápia mellett nem javulnak a panaszok, érdemes sebészt felkeresni a panasszal.


        Kérdés: 2019. december 01., 09:36; Megválaszolva: 2019. december 03., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: