Detralex, mikor varhato hatas?

Tisztelt Doktur Ur! Elöször is köszönöm szepen valaszat "Hasi problema" cimü kerdesemre. Hetfön voltam proktologusnal a nyakosodas miatt, müszeres vizsgalat utan kimutatta, hogy 2-es tipusu aranyerem van, a Doktor Nö szerint szinte biztos, hogy emiatt volt a verzes, illetve a nyakos szeklet. Mondta, hogy ennek ellenere, ha feltetlenül akarom, megcsinalja a teljes tükrözest. Irt fel Detralexet, amit most 5 hetig szednem kell, az elsö 4 nap 2-2-2 db-ot, ma tartok a masodik napnal es az lenne a kerdesem, hogy az normalis, ha a vizsgalat ota erösödtek a tünetek (nyakürites, vegbeltaji fajdalom) illetve a vizsgalat utani reggelen nem tudtam WC-re menni, helyette egy keves veres nyak jött? Mikorra varhato javulas Ön szerint? Köszönettel, Reka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza aranyeresség témában

A Detralex hatása nem ilyen gyors, pár hét mindenképp szükséges. Ha aranyeresség a diagnózis, érdemes valamilyen kúpot is használni, hogy hamarabb javuljon (illetve szóba jön még langyos kamillás sós ülőfürdők használata:lavor langyos víz, kamillatea, fél marék konyhasó).

Kérdés: 2021. április 28., 15:49; Megválaszolva: 2021. április 28., 18:46
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Aranyer kerdes
Tisztelt Doktor Ur! 38 eves no vagyok es egy ideje a szekltemen es a wc papiron is friss vercikkok vannak szekeles utan. A szekelesi szokasaim nem valtoztak...
Aranyérről
Jó napot! Azt szeretném kérdezni hogy aranyerem van régóta. De az elmúlt 3 hétben volt folyamatosan hasmenésem, 3 napja vettem be széntabletátt. S...
Aranyér vagy gyulladás talán?
Jó napot.Kicsit hosszú leszek,remélem tud tanácsod adni.9 hete kb pár napig éreztem székelési ingert,mintha nem ürült volna ki a végbél,1x volt a...
Aranyér, rendszertelen széklet
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Aranyeres panaszokra a Ritter-J kúpot kaptam, amit 15 napon keresztül kell használni, napi 2x1-et. Még 8 napig kell használjam....