Mi lehet a problémám?

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül két hete kerestem meg Önt, vírus okozta aranyeres panaszokkal, pontosabban Ön szerint gyomorhurutom lehetett, ezt a háziorvos is megerősítette. Probiotikumot (Lactiv) szedtem, jobban is lettem, viszont mi alatt beteg voltam fogytam körülbelül 3 kilót, az étvágyam kevesebb azóta is, nem érzem éhesnek magam, illetve ha eszek sem érzek teltségérzetet, az étel sem esik jól, mintha csak azért étkeznék, hogy „legyen bennem valami.” Lehetséges hogy ennyi idő alatt valamelyest szűkült a gyomrom? Illetve néha még mindig vannak szélgörcseim, néhány reggel a székletem általában kisebb erőlködéssel, szélgörcs után távozik. Megjegyezném, hogy az utóbbi egy hétben nem mozogtam, körülbelül a házból se mentem ki. Tudom, hogy ez helytelen. Aggaszt még, hogy az utóbbi néhány napban alvászavarom van, ami úgy néz ki, hogy elalszok rendben, ezt követően 2-3 órával felébredek, és szintén csak 2-3 óra múlva vagyok képes visszaaludni ezt megelőzően ez soha nem fodult elő, mi okozhatja?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a étvágytalanság témában

Az étvágytalanságot még írhatjuk a gyomor-bélhurut számlájára, érdemes még legalább pár hétig folytatni (akár kombináltan) a pre- és probiotikum használatát. Az alvászavar lehet a fizikai aktivitás hiánya miatt, érdemes lenne elkezdeni fokozatosan újra mozogni (ez az étvágyra is pozitív hatással van).

Kérdés: 2016. január 06., 11:07; Megválaszolva: 2016. január 06., 11:18
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emésztőrendszer probléma
Emésztési zavarok.
Végbél tájékán furcsa erzes
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés