Rosszullét, hányinger, gyomorfájdalom

Tisztelt Doktor Úr! Tanácsért fordulok Önhöz. Hónapok óta küzdök azzal a problémával, hogy rendszertelenül rám törnek rosszullétek, ami hányingerrel és ritkán gyomorfájdalommal jár. Ez a probléma tavaly október környékén jelentkezett. Akkor elmentem orvoshoz, és azt mondták, hogy a stressz okozhatja ezt. Elküldtek laborba, az eredmény nem mutatott semmit, de az orvos azt tanácsolta, hogy szedjek Magne B6-ot. Egy idő után enyhültek a panaszok, de rendszeresen visszatértek a problémák. Nem tudom mihez kötni, mert van amikor evés után vagyok rosszul, de néha ha hányingerem van és eszek utána elmúlik. Most egy pár hete egyik nap megint rosszul lettem, folyamatosan hányingerem volt, nem tudtam enni semmit. Megint elmentem az orvoshoz, elküldött laborba ami most annyi elváltozást mutatott, amit a mellékelt képen lehet látni. Most megint kicsit jobban érzem magam, de egyik nap semmi bajom, utána megint rosszul vagyok. A fogamzásgátló gyógyszerre kezdtem el gyanakodni, az orvos javaslatára abba hagytam a szedését 1 hete, de még mindig előfordulnak rosszullétek. Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm. Köszönettel: Orovicz Roberta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyomorfájdalom témában

A laborban lévő eltérés valamilyen gyulladásos folyamat gyógyulását mutatja (normális fehérvérsejt-szám, lymphocyták kissé magasabb aránya) . Szóval ez alapján nem igazán lehet diagnózist mondani. Érdemes lehet H. pylori kilégzési tesztet és hasi ultrahangot végeztetni, illetve ha a panasz nem szűnuik akár gastroscopiát is.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. március 18., 10:22; Megválaszolva: 2015. március 18., 17:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás