fekély vagy bélfertőzés?

Tisztelt dr. jan.28.-án kezdődött jobb oldali borda alatti fájdalmaim voltak. kértem labort a háziorvosomtól s az eredménynek nem örültem.: got63 ul, gpt119ul, gamma gt52ul, eozinofil0, 52GL ÉS 6, 80%. Ezek voltak megjelölve. Visszamentem a háziorvoshoz s azt mondta diétázzak biztos valami vírus......persze beutalót sehová sem kaptam, de a fájdalmamra azt mondta pszichológiai problémám lehet, 1 hó ismételt labor után rendeződött, kivéve az eozinofil. 02.hó 14.-én teljes hasi UH vizsgálat negatív eredménnyel. hát belekezdtem a diétába s 1-2 hét után megjelent a nyelvemen a fehér lepedék s az ízlelőbimbók is megnagyobbodtak ez a tünet 2 hónapja tart mivel nem foglalkoztak vele pedig elküldtek sebészetre, gégészetre de azt mondták semmiség.....elegem lett ekkor mentem el belgyógyászatra 05.hó 10.-ei laboreredménnyel amin az eozinofil 0, 50 Gl és 5, 90% valamint a hemoglobin 152 G/l, megijedtem mivel a magas hemoglobin..azt mondják daganatos betegség is lehet, de a belgyógyászaton azt mondták valami gomba -herpes fertőzés gyanuját vették fel. 06.hó 05.-re kaptam időpontot gasztroenterre. Jelenlegi problémám: lepedékes nyelv (nem vastagon) , nagyobb izlelőbimbók, szurkáló égő érzés a hasban ill gyomortájékon, torkomban. székletem van minden nap kissé pürés állagú, vérzést nem észleltem lázam sincs. Volna még valami ami nem igazán ide tartozik de hátha van összefüggés a kettő között.ÍNőgyógyászaton is voltam. ott viszont gyulladást találtak, chlamidyát, amire valami flucazol-t (2szemes) és doxycilin all gyógyszert kaptam 24 napig szedve (napi1) ., norcolut 2x1 -et emellett még policystás ováriumot diagnosztizált az orvosom.... nem tudom hogyan tovább félek hogy komolyabb valami lehet amivel 5 hónapja szenvedek: Elnézést ha szétszórtan írtam köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza emésztőrendszer témában

Kedves Kérdező!

A lepedékes nyelv és a gyomortáji fájdalom lehet refluxbetegség tünete, de ha jól látom, nemsokára amúgyis gasztroenterológiai vizsgálata lesz.

Kérdés: 2013. május 31., 22:40; Megválaszolva: 2013. június 03., 11:22
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
emésztés
Tisztelt Cím! Hosszan tartó antibiotikus kezelésen vagyok túl (amoxicilin, tinidazol, doxiciclin, minocyclin, (összesen 150 nap) lyme kór miatt ...
Pszichés probléma?
TIsztelt Doktor úr / Doktornő! A problémám kb. 3 évvel ezelőtt rossz közérzettel. Elég hipochonder típus vagyok, de betegnek azért nem nevezném...
Gyomor vagy bélbetegség
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A következő problémával szeretnék Önhöz fordulni. Már 10 éve küzdök a gyomrommal. 3 gyomor tükrözésem vagyok...
lactulóz érzékenység
Tisztelt Hölgy/Úr, Voltam rengeteg gyomor vizsgálaton, mely során kiderült, hogy laktulóz érzékenységem van és irratibilis bélszindrómám...