Kérem segítsen!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Én olyan panasszal fordulok Önhöz, amire már rég nem kapok választ, vagy ha mégis, akkor minden reményem elszáll! Kábé egy-másfél hónapja derült ki, hogy gyomor fekélyem van, de ez a tünet már korábban is jelentkezett, egy pár hónappal! Evés közben, az esetek 85%-ban annyira elálmosodok, hogy abba kell hagynom az étkezést, olyan mértékű fáradtság, és álmosság lesz rajtam urrá! Épp most voltam az orvosomnál aki erre csak annyit mondott, hogy ez nem normális dolog, és nevetve, folytatta, hogy ő akkor most erre mit mondjon, nem tud erre mit mondani! Azzal tisztában vagyok hogy étkezést követően az ember elálmosodik, de az esetemben, ez már az étkezés szinte legelején jelentkezik! Volt már, erős máj gyulladásom, és mély depresszióm, amiket orvosok "kezeltek", és most jelenleg kismedence gyulladásom, és gyomorfekélyem van! Csak azért osztottam meg ezeket Önnel, hátha befolyásolhatja ezeket a dolgokat valamelyik! Tudom a terhesség is fáradtsággal jár, de abban 100% biztos vagyok, hogy nem vagyok az! Előre is nagyon szépen köszönöm a türelmét, idelyét, és válaszát! Tisztelettel: Kitti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza gyomorfekély témában

Kedves Kérdező!

Az étkezések utáni panaszok alatt érdemes lenne laborvizsgálatot (pl. vércukor) és vérnyomásmérést végezni, hátha segít feltárni az okot.

Kérdés: 2012. október 03., 13:55; Megválaszolva: 2012. október 04., 08:07
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
a Gastrixon nevű régi gyógyszernek...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Diagnosztizált gyomorfekélyem van 40 éve. Régebben kapható volt egy bizonyos Gastrixon nevű gyomorideg nyugtató gyógyszer...
Segitség az öregeknek
Jó napot, édesapámnál gyomorfekélyt és tüdötágulást diagnosztizáltak, de sem enni nem akar, mert nincs étvágya, sem fennmaradni nem tud hosszabb...
Gyomorfekély sürgősségi ellátása
Tisztelt Hölgyem/Uram! Édesanyámról lenne szó.Kb 2 hónapja gyomorfekély betegsége van.Tiszafürediek vagyunk és itt is vizsgálja két orvos meg...
Nyelőcső és gyomorfekély kezelése
Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Tehát ha jól értem akkor ha nem csökkentem a Parietet (2*1 szem) akkor elég mellette az Alusulin (2*1szem) ...