Köldök körüli fájdalom

Jó estét kívánok Dr Úr/Nő! A segítségét szeretném kérni. 21 éves nő vagyok. Ma késő délután lefeküdtem aludni és mire felkeltem egy szúró fájdalmat éreztem. Először olyan volt, mintha a gyomorszájam felől jönne a fájdalom, majd amikor lementem vacsorázni, éreztem, hogy a köldököm körül jön. Tapintásra nem érzékeny, ha erősebben megnyomom a köldököm körül a hasam, arra sem érzek szúró fájdalmat, viszont ahogy a köldököm peremét nyomom meg, elkezdem érezni megint a fájdalmat, de ehhez viszonylag erősen kell megnyomnom. Ahogy felkelek fáj, menés közben nem, viszont ha kicsit hátra dőlök, akkor ismét érzem a szúró fájdalmat. Nehezet nem emeltem, köldöksérve soha senkinek nem volt a családban. Lázam nincs, az étvágyam olyan, mint a panasz jelentkezése előtt. A székletem is normális, nincs hányinger, tehát semmilyen más panaszt nem érzékelek. Már kiskorom óta rendszeresen sportolok, tehát semmilyen káros szenvedélyem nincs. Nem iszok, nem dohányzok. Nagyon megijedtem! Ön szerint mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza hasi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Ha panasza nem múlik keresse fel háziorvosát. A fájdalom hátterében akár fekélybetegség vagy köldöksérv is állhat.Önnek még lehet köldöksérve, mert a családjában eddig nem fordult elő

Kérdés: 2012. szeptember 05., 20:23; Megválaszolva: 2012. szeptember 08., 19:00
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás