Szúró fájdalom a hasamban, mitől lehet?

Lassan 3 hete fáj a hasam 3 helyen: bal oldalon alul és felül és a jobb oldalon felül. Eleinte csak bal oldalon felül fájt, nyomó érzés volt, de pár nap múlva szúró érzésű lett a fájdalom. Néha hánytam és hőemelkedésem volt. Elmentem orvoshoz, szerinte sok a gyomorsavam, ezért írt fel nekem Nolpaza-t. Elkezdtem szedni és ha véletlenül kihagyok egyet, akkor a fájdalmaim visszajönnek. Szerintem nem gyomorsav miatt van, meg tudom különböztetni azt a fájdalmat és ezt. Nem érzek égő érzést sem a hasamban, sem a torkomban. Valószínűleg csak az egyik hatóanyag jó a fájdalmamra. Rendszeresen szedtem antibiotikumot (Augmentin) a mandulagyulladásom miatt, de már kivették a mandulámat és amíg szedtem nem fájt a hasam. Mi lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi fájdalom témában

A hányás, hőemelkedés gyomor-bélhurut miatt lehetett, ez okozhatja a fájdalmat is. Javaslom végeztessen széklettenyésztést, használjon pre- és probiotikumot, tartson enyhe diétát és mozogjon rendszeresen.

Kérdés: 2012. augusztus 06., 14:03; Megválaszolva: 2012. augusztus 06., 18:08
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett