Milyen betegségem lehet a tünetek alapján?

Panaszom a következő lenne: Most 20 éves vagyok, a panaszaim kb 2 éve kezdődtek.Néha-néha fájt a hasam illetve gyomrom is, de leírhatatlan fájdalommal. Majd ez pár másodpercig tarott és el is múlt, de ez azóta is minden naposan előfordul párszor. Aztán jött, hogy a székletem azóta hasmenéssé alakult, szilárd azóta nem is volt, és néha emelett véres is szokott lenni.Fogalmam sincs mitől lehet, sosem voltam allergiás semmire, komoly egészségügyi bajom sem volt.Fogyás is a tünetek között van, bár sosem voltam túlsúllyal küzdő, de azért észre lehet venni.És kivülről érzékeny a hasam egész területe.Zsíros ételeket nem fogyasztok, húsok közül is csak a csirkemellet eszem meg.Így tényleg nem tudom mi történik velem.Sokszor fárdt vagyok, vagy mikor enni szeretnék akkor fájdul meg a gyomrom és elmegy az étvágyam pedig szeretnék jóllakniNéha a szédelgés is előfordul. Megmondom őszintén nem szeretem az egészségügyi helyeket, egyszerűen rettegek tőlük, ezért örültem meg egy kicsit, hátha itt tudnak segíteni.Nagyon reménykedem, hogy tudnak tanácsot adni! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasi fájdalom témában

A fogyás és a vérzés riasztó tünet, szervi megbetegedésre utal, emiatt mindenképp kivizsgálást kell javasolnom, bármennyire is ellenérzése van az egészségügyi ellátással kapcsolatban. Leírása alapján felmerül gyulladásos bélbetegség lehetősége.

Kérdés: 2012. július 30., 21:33; Megválaszolva: 2012. augusztus 01., 08:09
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Szputnyik vakcinával oltakozás
Cöliákia covid oltás