• Féreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kérem segítsen! Nagyon komoly féregfertőzésem van, hónapok óta küzdök vele. Sikerült ürülnöm, kiirtanom egy részét.Fotókat is készítettem róla. Már minden életjelenségét ismerem, hogyan viselkedik, mikor éhes, és mikor megkapta amit akart. Rettegek tőle, érzem a féregmozgást,mikor hol tart. Hova forduljak, mielött belebolondulok? Egyáltalán, foglalkozik ezzel Magyarországon bármilyen intézet. Egyáltalán foglalkozik ezzel kellő mértékkel az orvostudomány? Vagy csak tünetet kezelnek?

        Dr. Sarkadi Adrien válasza a férgesség témában

        Kedves Kérdező! A helyileg illetékes infektológiai ambulancia felkeresése véleményem szerint célravezető lesz. Amennyiben az eddig alkalmazott gyógyszerrel nem sikerült előrelépést elérni, a szakorvos egyéb szerek alkalmazása mellett is dönthet, szükség esetén féregrész meghatározásra is lehetőség van, amennyiben sikerül begyűjteni az ürített kórokozóból. A hazánkban előforduló féregfertőzések jelentős része hatékonyan kezelhető a rendelkezésre álló gyógyszerekkel, megfelelő választás esetén. Esetenként előfordul, hogy nem hosszas fertőzésről, hanem rendszeres visszafertőződésről van szó, ekkor a forrást érdemes azonosítani. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos


        Kérdés: 2020. július 03., 21:37; Megválaszolva: 2020. augusztus 29., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kérem segítsen! Nagyon komoly féregfertőzésem van, hónapok óta küzdök vele. Sikerült ürülnöm, kiirtanom egy részét.Fotókat is készítettem róla. Már minden életjelenségét ismerem, hogyan viselkedik, mikor éhes, és mikor megkapta amit...
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? Hogyan deríthetném ki, hogy az lehetett-e vagy sem, illetve ha az, akkor ez mekkora problémát jelent?...
        Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel tükörrel hogy cérnagiliszta fertőzésem van, másnap azonnal háziorvos Vermox kúra az egész...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!