• galand fereg gyanu

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, 6 homappal ezelott barati tarsasaggal tatarbeafsteket ettunk es egyikunk ra 3 honapra galant ferget talalt a szekleteben. Magamon nem latok tuneteket, csak par napja emelyges, szokatlan ekcema jellegu viszketes es a szekletben feher pottyok. Vermox tablettam van itthon, milyen adagolast javasol ebben az esetben?

        Dr. Pék Tamás válasza a bélférgesség témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben féregre gyanús elváltozást észlel a székletében (és nem a mozgó élőlényt), akkor bármiféle terápia megkezdése előtt javasolt mikrobiológiai vizsgálatot végezni. Ezek a tünetek alapján egyelőre nem szükséges a kezelés. Tisztelettel:


        Kérdés: 2018. március 06., 14:09; Megválaszolva: 2018. március 26., 19:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Hölgyem/Uram! A mai székletem tartalmazott egy hosszabb fonalra hasonlító vékony csíkot. Lehetett ez féreg vagy ez normális jelenség? Hogyan deríthetném ki, hogy az lehetett-e vagy sem, illetve ha az, akkor ez mekkora problémát jelent?...
        Tisztelt Doktor Úr! Szerettem volna nagyon részletesen leírni a problémám de sajnos itt nem adott a lehetőség! 2019 július 30án fedeztem fel tükörrel hogy cérnagiliszta fertőzésem van, másnap azonnal háziorvos Vermox kúra az egész...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Fogkefe gyerekeknek
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos