Mell közötti éles szúró fájdalom

Tisztelt doktor! A két mellem között szuro éles fájdalmat érzek vagyis a melltarto merevitőjének vonalában.kivülröl befele halad a nyilalo fájdalom.Nem tudom megállapitani hogy gyomorszáj, sziv, vagy honnan erdhet.Háziorvos tüneti kezelésre apranaxot irt.Tavaly diagnosztizáltak boack sarcoidozist kezelés nem kellett majd késöbb ct nem mutatott semmit.rtg-n voltam semmi.Szuro fájdalom levegővételnél is a nap bármely szakaszában jelentkezik.Enni eszek rendesen és iszom is.várom válaszát Elöre is köszönöm Tisztelettel Hajdu Ágnes

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellkasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

A sarcoidosis nem okoz ilyen tünetet. Felvetődik, hogy a melltartó nyomja meg, vagy a rendszertelen táplálkozásból eredő funkcionális gyomor-bél rendszeri eltérés. A teendő a zsíros-fűszeres ételek, szénsavas italok kerülés. Alkohol-és dohányzási tilalom. Legyen meg a napi 5 étkezés és próbáljon meg gyomorsav termelést csökkentő gyógyszer szedését. Ezek az első lépések. Amennyiben nem javul, akkor lehet indokolt a kivizsgálás.

Kérdés: 2011. január 22., 18:00; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:05
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés