Szteroid és a stria

Kedves Doktornő/úr! Az lenne a problémám, hogy 1 pár hónapja lettek striáim. De lassan 1 éve szedek szteroidot a vastagbélgyulladásomra. A gyógyszer miatt kijöhettek? mert a fenekemre sztem nem híztam és ott jöttek ki. Most 3.napja kenem magamat nivea tesápolóval hátha segít vmit. Ha nem a gyógyszertől van akkor mitől? Kifognak fehéredni? Sokára? Nem akarom hogy még több megjelenjen így se tudom mi lesz így nyáron... Válaszát előre is köszönöm. H Ildi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza stria témában

Kedves Ildi!

Valószínűleg a szteroid kezelés mellékhatása. Jelezd a problémát kezelőorvosodnak. Próbáld bőröd rendszeresen puhítani, hidratáltan tartani, megpróbálhastz kismamáknak való krémet is erre. Az, hogy mikor fognak elhalványodni, alkati kérdés, előre megmondani nem tudom.

Kérdés: 2011. január 20., 21:40; Megválaszolva: 2011. január 21., 13:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés