• Stria, cellulitisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakerto!16 eves lany vagyok,170 magas, 56 kg. 2 problemam van. Az egyik a cellulitisz a fenekemen es a labamon. Annak erdekeben, hogy eltunjon elkezdtem tornazni minden este kb egy orat. Mit gondol ez hat? Ha igen, akkor kb mennyi ido kell, hogy elmuljon es ha nem akkor mit tegyek? A masik problemam a stria. Ez a fenekemen van, es a napokban megjelent a mellemen is. A melleken normalis? ( csak harom apro csikocska, de megis zavar) Azt mondja anyukam, hogy a novestol van. On szerint mit tegyek, hogy elmuljon vagy milyen kremet hasznaljak? Mi a leghatasosabb? Kerem segitsen! Koszonom valaszat! Evelin

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stria témában

        Kedves Evelin! A cellulit ellen sokszor a kitartó edzés nem elég. ennek ellenére ezt folytasd tovább, fogyassz bőven folyadékot, nyirokkeringés serkentése is javasolt lehet, emiatt masszőrhöz is járhatsz. A stria a kötőszövet szakadása miatt alakul ki, melyet okozhat valóban a hirtelen növés, hízás, ha már kialakult, nem lehet eltüntetni, de a lilás stria idővel gyöngyházfényűvé fehéredik. A bőr rendszeres puhításával lehet megelőzni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 03., 22:40; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés