• CT eredményemnek mi a diagnózisa?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A bal axillában a pectorialis izom széle mentén három darab 1cm-es bab alakú hypodens képlet van,mely lgl-nek felel meg.Ezen kívül mindkét axillában láthatók ennél kisebb reaktív jellegű nyirokcsomók.Körülírt térfoglalás nem mutatható ki.Az izomzat szabályos. Vélemény: bal oldali axillaris lymphadenomegalia Nagyon szeretném megtudni hogy most ez az eredmény valójában milyen.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! A lelet alapján reaktív, azaz gyulladásos eredetű nyirokcsomómegnagyobbodás látható.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 06., 19:45; Megválaszolva: 2011. január 08., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés