Tetoválás.

Tisztelt Dr.Úr. az volna a kérdésem még a tetoválás utánn megnagyobodott nyirokcsomókkal kapcsolatban, hogy a tetoválás megmaradhat és a nyirokcsomó helyrelyön egy idő után és az érzékenysége elmúlik.Vagy meg van az veszélye, hogy el kell távolítani, a tetoválást illetve a nyirokcsomót egy eilen túlérzékenység esetén a festékre.Vagy esetleg ez a bkerült festék lassan kitisztul a szervezetből. természetes tsztító kúrák javasoltak ebben az esetben.Csalaán tea, illetve foreveres készítmények. A nyirokcsomónál pedig alkalmazható-e gyulladáa csökkentő kenőcs, vagy magától megszűnik idővel az érzékenység.Bocsánat a sok kérdésért.Válaszát nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

Tisztelt Kérdező! Amennyiben a gyulladás megszűnik a nyirokcsomók mérete is csökkenni fog. Az általános tisztítókúra helyett a helyileg alkalmazott gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású kenőcs alkalmazását tartom célszerűnek. Értelem szerűen, ha a gyulladás nem csökken (fokozódó bőrpír, láz) orvoshoz kell fordulni. Ez ritkán alakul ki.

Kérdés: 2010. szeptember 01., 12:23; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 09:47
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem