Szteroid

Tisztelt doktor n/úr! Olyan kérdésem lenne, hogy régóta gondolkodom azon, hogy csináljak egy szteroid kúrát kicsit szebb izomzatom legyen erősebb legyek. Egy kúrától ugye lehetetlen meghalni, ha egészséges vagyok. Igaz az, hogy 1-2 kúrától lehet, hogy örökre elromlik a péniszem. És igaz az, hogy kár 30-40 kg-val többet tudok kinyomni egy szteroid kúrától? És ami a legfontosabb és amire a legjobban kiváncsi vagyok igaz az, hogy a tablettás szteroid károsabb mint az injekciós szteroid? Tényleg egy kúrától kisseb lessz a hímvesszőm? Ami ellenkezőleg nagyobb kéne legyen, mert a szteroid növel. Kérem ezekre a kérdésekre válaszoljon, előre is nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szteroid témában

A szteroid csak megfelelő orvosi indikáció esetében adható akár szájon át, akár injekcióban, gyulladáscsökkentő célból, nem tömegnövelésre. Ne gondolkodjon szteroid kúrán, számos mellékhatása van, hozzászokást okozhat, és nemcsak urológiai téren okozhat panaszt, hanem szinte minden szervrendszert érinthet.

Kérdés: 2010. július 31., 23:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 14:30
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem