• Tavaszi fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözletem tisztelt doktor úr, doktor nő

        Minden jel arra mutat, hogy kiütött rajtam a tavaszi fáradság, 16 éves vagyok, már körülbelül 1 hete vagyok vele ugy, hogy kedvtelen vagyok, és hiába alszom le a,, kötelezőt,,   esténként nappal is gyakran aludnom illetve pihennem, aludnom kell 2-5 órát, az érdekelne hogy meddig tart ez, illetve a hormon háztartás is megzavarodik ilyenkor, tehát felléphetnek ilyenkor erekciós problémák is?

        A választ előre is nagyon szépen köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a tavaszi fáradtság témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenkinél más hosszúságú ez a gyengeséggel járó időszak. Javasolt bő folyadék, rendszeres testmozgás, multivitamin szedése. Ha ezek nem hoznak enyhülést, kivizsgálás javasolt, ugyansi apnaszai hátterében akár alacsony vérnyomás, vérszegénység is állhat.

        Az erekciós problémák oka nagy valószínűséggel nem a tavaszi fáradtsággal függ össze, hanem lelki eredetű.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-04 12:41:25; Megválaszolva: 2010. május 04., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: