• Algopyrin túladagolás?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!
        Négy napja egymást követően beszedtem 5-6 algopyrin tablettát. Azóta szinte folyton érzem hogy gyorsan ver a szívem, előfordult hogy erre ébredtem fel, és szinte aludni se tudok tőle. Ez állandósulhat, vagy elmúlik?
        Előre is köszönöm válaszukat!      

        WEBBeteg szakértő válasza a szívritmuszavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az algopyrin gyógyszermellékhatást kizárnám. A panaszai inkább a stresszre jellegzetesek. Amennyiben a szapora szívverést nem kíséri rosszullét, szédülés, nincs teendője.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-01 22:26:16; Megválaszolva: 2010. február 01., 22:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot !Az lenne a kérdésem hogy már 5 éve küzdök mindenféle problémával :szédülés ,hasfájas,itt zsibbad ott zsibbad ,fejfájás es még jópár tünet váltakozva .Voltam már mindenfele orvosnál és mind negatív lett.Aztan hallottam...