Azi Sandoz

Tisztelt Doktornő! Múlthéten elkezdett fájni a torkom, nem foglalkoztam vele különösebben, aztán egyre rosszabb lett és a hétvégén már elkezdett fájni mind a két fülem is. Szombaton elviselhetetlen fájdalmam volt, meleg sóztam illetve vettem be gyulladás és fájdalomcsillapítót (flector) . Javult ma már nem fájt úgy a fülem de még mindig bevan dugulva és azért valamilyen szinten még fáj ezért felhívtam a háziorvost. Írt fel Azi Sandoz 500mg-os antibiotikumot rá mely 3 szemes és három napig kell szednem napi egyet. Két nap múlva pedig szilveszter, és érdeklődnék, hogy emellett a gyógyszer mellett megengedett a koccintás vagy esetleg nem e volna probléma ha szilveszter után kezdeném el a kúrát? Esetleg felejtsem el most a szilveszterezést és kezdjem minél előbb? Előre is köszönöm válaszát, további szép estét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza torokfájás témában

Kedves Kérdező!

Az Azi Sandoz alkalmazási előiratában nem ellenjavallt az alkohol fogyasztása. Amennyiben a panaszai alapján indokolt az antibiotikum szedése, akkor ne halassza el annak elkezdését.

Kérdés: 2020. december 29., 18:49; Megválaszolva: 2020. december 30., 21:18
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vèrkèpem elemzese
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...
Édesanyám szenvedésének...
A fájdalom oka lehet-e gerinc...