Mi lehet a bajom?

Jónapot! Azzal a problémával fordulok önhöz hogy egy hete fáj a torkom a nyelvem tiszta fehér belül mintha apró hólyagok lennének a nyelvemen oldalt felfedeztem egy ilyen hólyagot ami nagyon idegesít a nyakamon olyan érzést érzek mintha valaki a két kezével folytogatna a levegőt nem tudom úgy venni ahogy én szeretném a mellkasom nyom voltam orvosnál de megse hallgatott a torkomat megnézte de meghallgatni már nem hallgatott meg. Azt mondta , hogy vírus miatt van írt rá fájdalomcsillapítót és ennyi de én nagyon aggódóm . Nem szeretném ha valami komolyabb bajom lenne . Köszönöm a mihamarabbi válaszát . Még annyi hogy amikor nyelek szúró érzést érzek a torkomba.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza torokfájás témában

Kedves Kérdező!

A beteg vizsgálata nélkül érdemi véleményt adni nem tudok. Mivel nem említi, hogy láza lenne, így elsősorban vírusos megbetegedés okozhatja panaszát. A hólyagok lehetnek afták is. A nyomó mellkasi panasz a torokfájásával nem hozható összefüggésbe, más betegséget nem említ, így tekintettel az életkorára, feszültség, szorongás is lehet a háttérben Javaslom, hogy amennyiben panasza nem múlik, keresse fel ismét háziorvosát, aki indokolt esetben vérkép vizsgálatot csináltathat.

Kérdés: 2020. augusztus 11., 17:47; Megválaszolva: 2020. augusztus 15., 18:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?