VENTER HASZNÁLHAT?

Kedves Doktor úR! Elméletileg volumenrefluxom van, azért ég a gyomrom. Szedek 3x1 itorpide ot és progastro 825-t. Sajnos a gyomorégés még mindig megmaradt, pedig már 2 hete szedem ezeket. Ön szerint ha innék ventert napi 3 szor az még segíthet? Azért gondoltam erre, hogy az mégsem savcsökkentő és akkor hátha nem lassítja be a gyomromat? Illete az itopride helyett a motilium nem jobb lenne? Talán annyiban, hogy azt mondják az gyorsabban hat. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza reflux témában

A Motilium tartósan nem használható a mellkhatások jelentkezése miatt (az Itopride hatásmaximum pedig a harmadik hátre várható) . A Venter helyett inkább Gaviscon rágótablettát vagy oldatot javasolnék.

Kérdés: 2020. június 29., 11:59; Megválaszolva: 2020. július 01., 12:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
A fájdalom oka lehet-e gerinc...
Melyik gyógyszert szedjem
Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja próbálkozok quamatellel- 20-40mg- változó dózisban. Csak kicsit használ a gyomorégésre , de a fő problémám a...
GYOMORSAV GERD REFLUX, SZÉKREKEDÉS
Kedves Doktorúr! GERD epés reflux és székrekedés, aranyér panaszaim miatt írok Önnek. Panaszaim körülbelül 6 éve állnak fenn, azóta az alábbi...
Gyomorfájdalom
Tisztelt Doktor Úr! Panaszaim egy éve kezdődtek. Gyomortáji fájdalmaim voltak, ami 4-5 napig tartott enyhe hányinger érzéssel és puffadással járt....
Reflux és rekeszizomsérv.
Már diagnosztizált betegség. GERD oesophagitissel. Hiatus hernia. Postcholecystectomiás syndroma. Tisztelt doktor úr! A panaszom az lenne hogy kb 3...