VENTER HASZNÁLHAT?

Kedves Doktor úR! Elméletileg volumenrefluxom van, azért ég a gyomrom. Szedek 3x1 itorpide ot és progastro 825-t. Sajnos a gyomorégés még mindig megmaradt, pedig már 2 hete szedem ezeket. Ön szerint ha innék ventert napi 3 szor az még segíthet?Azért gondoltam erre, hogy az mégsem savcsökkentő és akkor hátha nem lassítja be a gyomromat? Illete az itopride helyett a motilium nem jobb lenne? Talán annyiban, hogy azt mondják az gyorsabban hat. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a reflux témában

A Motilium tartósan nem használható a mellkhatások jelentkezése miatt (az Itopride hatásmaximum pedig a harmadik hátre várható). A Venter helyett inkább Gaviscon rágótablettát vagy oldatot javasolnék.

Kérdés: 2020. június 29., 11:59; Megválaszolva: 2020. július 01., 12:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem