• Visszaállhat e még a gyomrom?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor Úr! Köszönöm előző válaszát (én kérdeztem ma, hogy 1 hónapig szedtem a ppit össze vissza és mikor lehet javulás, ma vagyok az elhagyás 5. napján). Ön szerint lehetséges, hogy már soha többet nem fog visszaállni a normális gyomrom? Tényleg soha nem fájt a ppi előtt. Akkor nyelőcsőproblémákra kezdtem el szedni, javulás helyett pedig még a gyomrom is megfájult tőle és elkezdett égni és tönkrement az emésztésem.. Tehát a kérdésem: ha mostantól mindent elkövetek(probiotkum, itopride, nyugodt kis gyakori étkezések) és PPi mentesen élek, van rá esélyem, hogy regenerálódjon a gyomrom? Előre is nagyon köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a PPI témában

        Természetesen, a PPI-szerek hatása pár napon belül megszűnik, a gyomorürülés, gyomormotilitás is rendeződik.


        Kérdés: 2020. június 22., 15:05; Megválaszolva: 2020. június 22., 17:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: