• Augmentin után Normix?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Főorvos Úr! Gyulladás miatt az elmúlt 1,5 hónapban Azi-Sandoz és Augmentin terápiában részesültem. Az Augmentint múlt héten hagytam abba. Már a kúra alatt is nagy tömegű és pépes volt a székletem hiába szedtem probiotikumot. Sajnos ez azóta is fennáll, szinte minden távozik belőlem, illetve gyomortáji és jobb alhasi fájdalmaim vannak. Az orvosom Normixot írt (2x1 tbl). Ön szerint szedhető egy harmadik antibiotikum újra? Nem fogja felborítani a teljes bélrendszeremet? A gyógyszertárban azt mondták lehet Klion jobb lett volna. A másik kérdésem az lenne Glutamin port lehet e szedni hosszabb távon? Köszönettel/tisztelettel: Kissné

        Dr. Plósz János válasza a postantibiotikus hasmenés témában

        A Normix vagy a Klion jó lehet az egyéb antibiotikum okozta hasmenés kezelésében (a nem megfelelő túlnövekedett flóra csökkentésére), de elsődlegesen pre- és probiotikum (pl. Bonolact Regeneral) tartós (legalább 1 hónapos) , akár kombinált használatát javasolnám.


        Kérdés: 2020. június 15., 15:31; Megválaszolva: 2020. június 15., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.