Augmentin után Normix?

Tisztelt Főorvos Úr! Gyulladás miatt az elmúlt 1,5 hónapban Azi-Sandoz és Augmentin terápiában részesültem. Az Augmentint múlt héten hagytam abba. Már a kúra alatt is nagy tömegű és pépes volt a székletem hiába szedtem probiotikumot. Sajnos ez azóta is fennáll, szinte minden távozik belőlem, illetve gyomortáji és jobb alhasi fájdalmaim vannak. Az orvosom Normixot írt (2x1 tbl) . Ön szerint szedhető egy harmadik antibiotikum újra? Nem fogja felborítani a teljes bélrendszeremet? A gyógyszertárban azt mondták lehet Klion jobb lett volna. A másik kérdésem az lenne Glutamin port lehet e szedni hosszabb távon? Köszönettel/tisztelettel: Kissné

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza postantibiotikus hasmenés témában

A Normix vagy a Klion jó lehet az egyéb antibiotikum okozta hasmenés kezelésében (a nem megfelelő túlnövekedett flóra csökkentésére) , de elsődlegesen pre- és probiotikum (pl. Bonolact Regeneral) tartós (legalább 1 hónapos) , akár kombinált használatát javasolnám.

Kérdés: 2020. június 15., 15:31; Megválaszolva: 2020. június 15., 18:52
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium