• Lehet daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        ÜDVÖZLÖM DOKTOR ÚR Kérdésem a következő , a fogorvosi kezelés követően kaptam Cefzil 500 mg 5 nap utána azonnal Azi Sandoz 500 mg 3 nap utána hasmenés 3-4 szer napi, ez tart 28 napja nem fogytam étvágyam rendes heti 5 nap sportolok , 6 honapja voltam szűrésen hasi ultrahang tüdőszűrés , nyaki ultrahang szívultrahang vérvétel nagy labor és az összes tumor marker , és még septin 9 vastagbélszűrést is elvégeztettem a mi negatív , és az összes vizsgálatomra jó eredményt kaptam .Most voltam orvosnál vérvétel ami a vérsüllyedés kicsit emelkedett de nem vészesen azt mondta az orvos lehet fertőzés vagy egy kis gyulladás , a nyelvem is fehér lepedékes lett , kérdésem a doktor úrhoz ez lehet daganat , és milyen vizsgálatra jelentkezzem , vagy milyen gyógyszert szedjek . Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Plósz János válasza a postantibiotikus hasmenés témában

        A panaszt okozhatja az antibiotikum okozta bélflóra-károsodás vagy bélgyulladás is. Rosszindulatú folyamat nem ilyen jellegű tüneteket okoz, de teljes bizonyossággal csak endoscopos vizsgálattal zárható ki. Javulás probiotikum tartósabb használatától várható (legalább 1 hónap, érdemes akár több különböző típust kipróbálni), e mellett laktózmentes étrend, gyakori, nyugodt, kis étkezések tartása, gyógyszeresen Meteospasmyl vagy Duspatalin szedése segíthet.


        Kérdés: 2020. május 16., 15:46; Megválaszolva: 2020. május 17., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr.Nő, Dr.Úr! A jobb lábam, főleg a combom, kisebb mértékben a vádli és az ágyéki rész duzzadásával kapcsolatban kérnék tanácsot. A jobb vádlim 1, a combom 4 cm-el nagyobb mint a bal. A duzzadás enyhébb formában már év eleje...