Mi Okozza?

Már harmadik napja főleg délutántól elalvásig tartó erős szédülés és fejfájás gyötör van amikor hányingerem is van tőle a szemcsontom fáj, szárad a szám, gyenge vagyok. Ha fekszem gyengül a szédülés, napi 3-4 szál cigit szívok el ami előtte 10-15 szokott lenni Sok mindent olvastam már az interneten, de nem tudom mi okozhatja Terhességi tesztet már csináltam mivel nagyon zavaróak a tünetek és a menstruációm is késik már 2 hete de negatív lett a teszt, amúgy policisztás mindkét petefészkem Okozhatja koronavírus is esetleg a panaszokokat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza koronavírus témában

Kedves Kérdező!

Az Ön által felsorolt tüneteket számos vírusinfekció, de egyéb, különböző szervrendszereket érintő kórállapotok is okozhatják, de akár terhesség is állhat a hátterükben. A szakmai kritériumokat figyelembe véve Ön nem tekinthető koronavírus fertőzésre gyanús esetnek, azonban azt javaslom, mindenképpen forduljon orvoshoz. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. április 24., 22:42; Megválaszolva: 2020. május 13., 16:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény