• üritési gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! Folyamatosan gázosodom és sűrűn kell szellentenem, ami hangos és székletűrítéssel jár (kemény, nem híg). Emellett állandó vizelési ingerem is van, de sok esetben alig vagy semmilyen vizelet nem ürül (olyan, mintha tele lenne a hólyag). A vizeletürítés és a szellentés nem jár fájdalommal. Legutóbbi nőgyógyászati szűrésem (2019 nyara)negatív volt. Menstruációm rendben van. Nemi életet nem élek sajnos jó ideje. Már szültem. Kisfiam 9 éves (38 éves vagyok). Nem tudok róla, hogy lenne bármilyen allergiám (gyógyszer/étel). 2020 januárjában voltam vér- és vizelet vizsgálaton, de negatív lett. Nem emiatt mentem. Asperger szindrómás vagyok és gyógyszert szedek emiatt volt az éves rutinvizsgálat. Dolgozom, igaz most már home-office-ban, de így is kellemetlen a sűrű mosdó látogatás. 2-3 hónapja kezdődtek a tünetek, amik egyre erősödnek. Fáradékony is lettem, mert a fentiek miatt keveset alszom. Mivel van a családban a járvány miatt veszélyeztetett, így nem szeretnék, ha elmennék a rendelőbe. Mit lehet tenni? Köszönettel

        Dr. Plósz János válasza a haspuffadás témában

        A fokozott bélgáz-képződés megváltozott bélflóra eredménye lehet. Érdemes 1-2 hónapig probiotikumot használni (pl. Progastro825), ez segíthet a korábbi bélflóra helyreállításában. A home office mellett is szükséges lenne kellő mennyiségű testmozgás (hogy a bélmotilitás is rendben legyen).


        Kérdés: 2020. április 05., 17:22; Megválaszolva: 2020. április 05., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció