• Oldalam faj nyilall lüktet a szívemnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy amit érzek az a szívem vagy csak beszorult a levegő vagy estleg egy becsípődés okozza? 2 napja kezdődött még akkor enyhe fájdalom a mellkasom bal oldalán ami akkor lett intenzívebb leginkább, mikor kifújtam a levegőt. Ez a szűrő nyilalló fájdalom mára már állandó lett nem bírok hason és a bal oldalamon feküdni, mert akkor nagyon Fáj és ez levegővételnél is fokozódik vagy ha lehajolok És már fel sugárzik a nyakamba is.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A fájdalom jellege nem szív eredetre utal, inkább mozgásszervi, vagy tüdő-mellhártya eredetű. Azt javaslom beszéljen háziorvosával, aki a szükséges vizsgálatokat ( mellkas röntgen, laborvizsgálat , stb.) megszervezi, és gyógyszert is tud írni Önnek. Amíg sikerül háziorvosával kapcsolatot teremteni, próbáljon meg fájdalomcsillapítót szedni néhány napig, mert ha mozgásszervi eredetű a panasz, a gyógyszer segíteni fog. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. április 03., 17:57; Megválaszolva: 2020. április 04., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: