• Szúr a jobb bordaív alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! Körülbelül másfél hónapja, heti 1-2 alkalommal pár órán keresztül szúrást érzek a jobb bordaívem alatt, közben enyhe fájdalmat a jobb kulcscsontomban. Levegővételkor a szúrás erősödik. Nem elviselhetetlen, de borzasztó kellemetlen, mintha a levegő szorulna be. 10 hónapig szoptattam, ezalatt az idő alatt kerültem a fűszeres, puffasztó ételeket. A szoptatast 2 hónapja hagytam abba, azóta mindent eszem. Labor vizsgálat tökéletes lett, hasi Uh még nem volt. Lehetséges, hogy a fűszeres ételek okozzák a problémát vagy valami másra kell gondolnom? Válaszát köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Mivel panasza nem állandó, viszonylag ritkán jelentkezik, így lehetséges, hogy bizonyos mozdulatok, erőlködés, hajlongás váltja ki. Javaslom mellkas és borda röntgen felvételét. Epekövesség irányában hasi UH vizsgálatát is javaslom.


        Kérdés: 2020. február 03., 20:38; Megválaszolva: 2020. február 08., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A télen kezdődött egy felfázás, amiből januárra prosztata gyulladás lett. Beszedtem rá körülbelül 10 adag antibiotikumot. Februárban a prosztata váladék tenyésztés E. colit és E. faecalist mutatott. Márciusban már...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.