Allergia

Jó napot kívánok! Multheten sajnos kiutesekkel kórházban voltam. Nem tudják, hogy gyógyszer allergia vagy sem. Nem szedhető Strepsils,Savulin,Algoflex,Sinupret míg allergia vizsgálat nem történik. Érdeklődni szeretnék, hogy addig milyen fájdalom illetve lázcsillapító vehető be? Párom hányas hasmenés vírustol szenved és félő hogy elkapom. Jelenleg Augmentint,Medrolt (16mg) és káliumot szedek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Kérdező!

Paracetamol vagy metimazol (pl. Algopyrin) tartalmú lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót a leírtak alapján nyugodtan szedhet, amennyiben egy már zajló lázas betegségről van szó. Egy fertőzés megelőzésére, továbbá hányással-hasmenéssel járó betegség kezelésére egyik sem alkalmas.

Nem derül ki, hogy a leírt gyógyszereket miért szedi, milyen panasza van, így konkrét tanácsot orvosi vizsgálat nélkül nem tudok adni.

Kérdés: 2019. december 27., 21:43; Megválaszolva: 2019. december 30., 20:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fevarin antidepresszáns
Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy a Fevarin 50mg antidepresszánst lehet-e reggel is szedni? Az orvosom írta fel (egy hétig reggel fél...
Meforal és alkohol
Üdvözlöm! PCO betegségemre 2 x 500 mg Meforalt kell szednem és rá van írva, hogy alkoholt nem lehet fogyasztani mellette. Olyan kérdésem lenne...
gyógyszer
Tisztelt Doktor úr! 88 hetes terhes vagyok, és magne b6-ot kell szednem. Múltkor elküldtem a páromat gyógysrzertárba, hogy hozzon nekem, viszont ő...
Propranolol
Propranololt lehet-e úgy szedni, hogy a bevételek között 4, 4 és 1/2 óra telik el. A szedés naponta háromszor történik.
Különböző gyógyszerek együtt...
Az lenne a kérdésem, hogy szedek 3 fajta gyógyszert, magas vérnyomásra Irbesartan Sandoz 300mg, Nebilet, és a magas koleszterin szintre Xeter 20 mg, Van...