Bisoprolol, alacsony pulzus

Tisztelt Doktornő! Halmozott VES-re 2 napja napi 2x2,5 g Bisoprololt írtak fel. Pulzusom alacsony lett, (58) , vérnyomásom is. Meddig nem gond az alacsony pulzus, illetve a vérnyomásom miatt szedett napi 5mg Normodipint ne függesszem-e fel? (Az orvosom szabadságon) . Köszönettel: László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Kérdező! Az 58/perc pulzus általában nem gond, de gyógyszer szedési tanácsot nem adhatok az Ön kórtörténete és vizsgálati eredményeinek ismerete nélkül. Szükség esetén sürgősségi ellátást kell igénybe venni. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2021. szeptember 16., 17:01; Megválaszolva: 2021. szeptember 19., 23:22
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Gyógyszerhasználat
kedves doktornö köszönöm a gyors választ tényleg kevés infot adtam. történetem a következö, sokat sportoltam irom sorba ...
Emelkedő, lépcsőzés...
Extra Systole
Szívizomgyulladás - lehetséges?