• Tűvel megszúrt ujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Az lenne a kérdésem, hogy lehet e attól akármilyen mérgezést kapni, ha egy kitűző végével megszúrtam az ujjam, nem vérzett de azóta (kb. 1 órája) érzem a szúrás helyét, és egy piros pötty is látszik. Köszönettel!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a sérülés témában

        Kedves Kérdező! Ez a weboldal sürgős esetek megoldásában nem tud segítséget nyújtani. Bármilyen, nem steril eszközzel történő sérülés okozhat fertőzést, mely természetesen függ attól, hogy milyen mély vagy kiterjedt a sérülés és milyen eszközzel történt, milyen körülmények között. Valószínűleg a kitűzővel történt sérülés, mivel nem vérzett, nem okoz a későbbiekben problémát. Mivel a tű éles, fájdalmat viszont okozhat. Amennyiben a szúrás környezetében gyulladást észlel, keresse fel háziorvosát.


        Kérdés: 2019. november 18., 14:48; Megválaszolva: 2019. november 19., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.