• Lépcsőn elesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Múlthéten elcsúsztam a lépcsőn és 3 fokot estem, de bevertem a könyökömet, illetve a hátamat több helyen a kőlépcsőbe. Minimálisan bedagadt a könyököm, de elszíneződés és elváltozás nem látható, nem érzékelhető. A könyökömet felhorzsoltam. Fel tudtam állni, mindenemet tudom mozgatni. Közben dolgoztam, 60 km-es túrán voltam, így nem befolyásolta az életvitelem jelentősen. Egy hét telt el az esés óta, de még mindig érzem a folyamatos fájdalmat, mindkét területen Nem voltam röntgenfelvételt készíteni, ugyanakkor zavar a fájdalom. Mit javasol, érdemes elmenni röntgent készíteni? Mennyi ideig érezhető egy ilyen esés után a fájdalom? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sérülés témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, hogy azért vannak tartós panaszai, mert nem pihente ki a sérülést. A túrázás nem tett jót a gyógyulásnak. Természetesen a csontok sérülését (repedés) sem lehet kizárni. Mindenképpen javasolt baleseti szakrendelésen való megjelenés, hogy vizsgálat alapján eldöntsék szükséges-e röntgen.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2018. július 17., 08:03; Megválaszolva: 2018. július 24., 20:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: