• 24 hetes Terhesség, betadine

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Szakértő; Sajnos egy rossz lépéssel egy földes, (köves)lakótelepi uton jobb láb nagyújján 0, 5cmes vágásossebet ejtettem, kimostam majd, betadint kétszer is cseppegtettem a sebbör alá, és sajnos utánna olvastam, hogy 12 hét után nem ajánlott. Milyen problémát okozhattam? (Sajnos méhem bal oldalán nincs a.uterina áramlas, de eddig tökéletesen fejlödik a baba, de ezért jobban aggodok) sebvérzése elállt a terhessegre való tekintettel meg kell mutatnom a sebet orvosnak? Köszönettel!

        Dr. Kiss György válasza a sérülés témában

        Tisztelt Hölgyem! A 24. héten már a méhlepény irányitja, védi ugy a magzati, mint az anyai szervezetet. A Betadinos kezeléssel semmi rosszat nem tett, de a kezelőorvosával meg kellene beszélni a történteket. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2018. augusztus 06., 21:45; Megválaszolva: 2018. szeptember 13., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: