• Állandó székelési inger.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr Plósz János úr! A következő problémával fordulnék önhöz!Kb másfél hete, esti órákban nagy vécére kellett mennem, és elég nehezen erős nyomás árán tudtam csak székelni. Másnap már székelési ingerrel keltem, ami a reggeli szokott vécézés után sem múlt el. Azóta is folyamatosan jelen van az inger egész nap,hol jobban hol kevésbé. Székletem normális nincs vér, nincs székrekedés hasmenés,viszont folyamatos kellemetlen diszkomfortérzés van jelen a végbelemben ami forróvízbe való ülés után jelentősen enyhül. Felkerestem háziorvosomat pár napja, aki végbélnyílásomat újjal megvizsgálta és annyit mondott hogy újjal elérhető magasságig semmi eltérést nem tapasztalt. Aurobin kenőcsöt írt fel, és közölte ha tüneteim nem múlnak akkor további kivizsgálást javasol! Tisztelt Dr úr, kérdezném az itt leírtak alapján ön szerint mi lehet a bajom! Eléggé tartok a vastagbél, illetve a végbélrák kialakulásától ami tudomásom szerint már 45 éves kortól ugrás szerűen megnő! Ez lehet annak a tünete? Egyébként nem iszom nem dohányzom egy kicsit túlsúlyos vagyok és nehéz fizikai munkát végzek! Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a Székelési Inger témában

        A panaszt okozhatja aranyeresség, vagy végbél nyálkahártya sérülés. Ha a panasz pár nap alatt megszűnik, nem kell aggódni, de ha nem szűnik vagy zavarja a tudat, egy rectoscopos vizsgálatot érdemes lehet végeztetni.


        Kérdés: 2019. november 10., 13:28; Megválaszolva: 2019. november 10., 18:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.